Mbledhja e 28-të e Kryesisë së shoqatës

eingetragen in: Aktualitete | 0

  Koha: 07.05.2017 Ora: 09:00 Vendi:  Würenlos Present: Anëtarët e Kryesisë Tema:  Përgaditjetet për takimet e treta tradicionale „Pogragja bashkë“ Analizë e gjendjes në teren Të ndryshmëme Të pranishëm ishin të gjithë Antarët e Kryesisë dhe me një frym Vllazërore … Weiterlesen

Menu Mobile