Pogragja bashkë 2017

eingetragen in: Photos, Projekte, Termine | 0

  Ftesë për takimin e tretë “Pogragja bashkë”   Të nderuar Pogragjas-e Sapo kemi lën pas edhe një vit të suksesshëm të organizimit të gjithëanshëm të Shoqatës „Pogragja“ kjo falë kontributit mbështetjes materiale e morale të anëtarësisë sonë të gjerë, … Weiterlesen

Mbledhja e 26-të e Kryesisë së shoqatës

eingetragen in: Termine, Terminet e mbyllura | 0

Koha: 13.11.2016 Ora: 09:00 Vendi:  Würenlos Present: Anëtarët e Kryesisë Tema:  Raport për projektet e realizuara dhe eventualisht ato të pa përfunduara. Përgaditje për projektet e ardhëshme kapitale, të propozuara në Kuvendin e fundit…. Anëtarërsia 2017. Të ndryshme.

Mbledhja e 25 e Kryesisë së shoqatës

eingetragen in: Termine, Terminet e mbyllura | 0

  Koha: 04.09.2016 Ora: 09:00 Vendi: Würenlos Present: Anëtarët e Kryesisë Tema: Përgaditja për Kuvendin e V-të të shoqatës. Rrjedha e projektve të hapura dhe të mbyllura. Gjendja aktuale e financave dhe projektpropozimet për 3 mujorin e ardhshëm. Të ndryshme.

1 2 3 4
Menu Mobile