Mbledhja e 26-të e Kryesisë së shoqatës

eingetragen in: Termine, Terminet e mbyllura | 0

Koha: 13.11.2016 Ora: 09:00 Vendi:  Würenlos Present: Anëtarët e Kryesisë Tema:  Raport për projektet e realizuara dhe eventualisht ato të pa përfunduara. Përgaditje për projektet e ardhëshme kapitale, të propozuara në Kuvendin e fundit…. Anëtarërsia 2017. Të ndryshme.

Mbledhja e 25 e Kryesisë së shoqatës

eingetragen in: Termine, Terminet e mbyllura | 0

  Koha: 04.09.2016 Ora: 09:00 Vendi: Würenlos Present: Anëtarët e Kryesisë Tema: Përgaditja për Kuvendin e V-të të shoqatës. Rrjedha e projektve të hapura dhe të mbyllura. Gjendja aktuale e financave dhe projektpropozimet për 3 mujorin e ardhshëm. Të ndryshme.

1 2 3
Menu Mobile