Mbledhja e 26-të e Kryesisë së shoqatës
» » » Mbledhja e 26-të e Kryesisë së shoqatës

Mbledhja e 26-të e Kryesisë së shoqatës

eingetragen in: Termine, Terminet e mbyllura | 0
Koha: 13.11.2016 Ora: 09:00
Vendi:  Würenlos
Present: Anëtarët e Kryesisë
Tema: 
  1. Raport për projektet e realizuara dhe eventualisht ato të pa përfunduara.
  2. Përgaditje për projektet e ardhëshme kapitale, të propozuara në Kuvendin e fundit….
  3. Anëtarërsia 2017.
  4. Të ndryshme.