Bëhu anëtarë Anëtarsia juaj ndihmon në realizimin e Projekteve

Financat aktuale

Lista e kontribuseve për vitin aktual

Më shumë vazhdo

Antarët

Lista e Antarëve së Shoqatës Pogragja

Më shumë vazhdo

Projektet

Lista e detajuar e projekteve

Më shumë vazhdo

Bëhu anëtarë

Anëtarsia juaj ndihmon në realizimin e Projekteve.

s`bashku në Facbook

Ju ftojm të gjithëve që te bashkohemi ne Facebook për POGRAGJEN tonë.

Le të jetë kjo pra një Urë lidhëse në mes nesh dhe gjeneratave te reja pa marrë parasysh se në cilin skaj të Botes gjindemi…

Pogragja Vendlindja ime

Të ndryshme

Konto e Shoqatës

Zürcher Kantonalbank
Ort: 8010 Zürich
IBAN : CH61 0070 0110 0041 2201 3
BIC/SWIFT : ZKBKCHZZ80A
Clearing : 700
KTO : 1100-4122.013

Pytje ose Feedback ?

Kontakt në Zvicër
Blerim Salihu | +41 76 421 56 42

Kontakt në Kosovë
Avdil Islami | +383 44 279 626