Konkurs Pune

Kryesia e Shoqatës “Pogragja” me seli ne Zürich të Zvicrrës njofton gjithë Anëtarët e saj dhe gjithë Pogragjasit kudo që ndodhen se sot me datën 14.12.2014 në mbledhjen e rregulltë të Kryesisë merr këtë : VENDIM : Kryesia e Shoqatës … Read More

Medien albinfo.ch

Qindra bashkatdhetarë janë bashkuar rreth shoqatës “Pogragja” me seli në Zürich dhe me një ndihmë simbolike, ata kanë bërë gjëra të mëdha për vendlindjen e tyre Bashkatdhetarët tanë përveç që janë shndërruar në “amortizatorë” të gjendjes sociale në Kosovë, duke … Read More

Informacion me 25 maj 2014

Të nderuar Pogragjas,Kemi kënaqësinë e veçantë të ju ftojmë në Kuvendin e tretë të shoqatës, që do mbahet:  Koha : E diele, 25 maj 2014, nga ora 14.00 Adresa: Im Werd 6, 8952 Schlieren/ZH  Në këtë Kuvend Kryesia ka paraparë këtë rend dite:    Raporti i … Read More

Parku te Ofiçaria

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque id fermentum dolor. Nam gravida semper turpis, a facilisis odio pharetra sit amet. Morbi a metus ut metus rhoncus pharetra lacinia sed eros. In hac habitasse platea dictumst. Mauris luctus erat … Read More

1 2