Kuvendi i pestë

Shoqata “Pogragja” mbajti Kuvendin e saj të pestë më 25.Shtator 2016, në Schliren/ZH. Në një frymë, vllazërore punimet e këti Kuvendi i shpalli të hapura, Kryetari i Shoqatës z.Bujar Salihu i cili në fjalën e ti më shumë u përqëndrua tek … Read More

Banderolla

Banderolla “Mirësevini Bashkëatdhetar” Ky Projekt i`u kushtuar të gjithë bashkëatdhetarve që jetojn dhe punojnë në Shtetet jashtë Kosovës dhe ka kushtuar vetëm 50€.

Kuvendi i pestë i shoqatës

Të nderuar Pogragjas, Të nderuar Anëtarë të Shoqatës, Kemi kënaqësinë e veçantë të ju ftojmë në Kuvendin e pestë të shoqatës, që do mbahet:Dita : E diele, 25 Shtator 2016 Ora : 13.00 h Adresa: Im Werd 6, 8952 Schlieren/ZH Në këtë … Read More

Mbledhja e 25 e Kryesisë së shoqatës

  Koha: 04.09.2016 Ora: 09:00 Vendi: Würenlos Present: Anëtarët e Kryesisë Tema: Përgaditja për Kuvendin e V-të të shoqatës. Rrjedha e projektve të hapura dhe të mbyllura. Gjendja aktuale e financave dhe projektpropozimet për 3 mujorin e ardhshëm. Të ndryshme.

Pogragja s`bashku 2016

Shoqata “Pogragja” në ZvicërOrganizon takimin e 2-të tradicionalPogragja bashkë Ftohen të gjithë pogragjasit që familjarisht të marrin pjesë në festën e madhe të Pogragjës Takimido të mbahet më datë 29. Maj 2016 Sportanlage Chliriet 8154 Oberglatt, Switzerland Ora: 13: 00 – 18:00 … Read More

1 2