Kuvendi i pestë i shoqatës

Të nderuar Pogragjas, Të nderuar Anëtarë të Shoqatës, Kemi kënaqësinë e veçantë të ju ftojmë në Kuvendin e pestë të shoqatës, që do mbahet:Dita : E diele, 25 Shtator 2016 Ora : 13.00 h Adresa: Im Werd 6, 8952 Schlieren/ZH Në këtë … Read More

Mbledhja e 25 e Kryesisë së shoqatës

  Koha: 04.09.2016 Ora: 09:00 Vendi: Würenlos Present: Anëtarët e Kryesisë Tema: Përgaditja për Kuvendin e V-të të shoqatës. Rrjedha e projektve të hapura dhe të mbyllura. Gjendja aktuale e financave dhe projektpropozimet për 3 mujorin e ardhshëm. Të ndryshme.