Banderolla

Banderolla “Mirësevini Bashkëatdhetar” Ky Projekt i`u kushtuar të gjithë bashkëatdhetarve që jetojn dhe punojnë në Shtetet jashtë Kosovës dhe ka kushtuar vetëm 50€.