Debitoren  Hyrjet 2012   2013 2014 2015 Total
   
Anėtarėsia                
Anėtarė 77   0 0 0 0
Bank 4'830.83   0.00 0.00 0.00 4'830.83
Cash 2'634.50   0.00 0.00 0.00 2'634.50
Total Anėtarėsia 7'465.33   0.00 0.00 0.00 7'465.33
   
Pagesat Shtes              
Anėtarė 9.00   0 0 0 0
Bank 280.00   0.00 0.00 0.00 280.00
Cash 150.00   0.00 0.00 0.00 150.00
Total Pagesat Shtes 430.00   0.00 0.00 0.00 430.00
   
Sponsor              
Anėtarė 0.00   0 0 0 0
Bank 0.00   0.00 0.00 0.00 0.00
Cash 0.00   0.00 0.00 0.00 0.00
Total Sponsor 0.00   0.00 0.00 0.00 0.00
   
Total                    
Anėtarė  AKTIV 75   0 0 0
Bank 5'110.83 + 0.00 0.00 0.00 5'110.83 +
Cash / Transaksion 2'784.50 + 0.00 0.00 0.00 2'784.50
   
Transakion    
Transaksion Cash-Bank 2'409.50   2'409.50 +
Transaksion Cash-Kordinator 0.00  
Transaksion Temporer "diverses" 0.00   0.00 +
Transaksion tė vitit tė ardhshėm 0.00  
  +
                     
Total 7'895.33  =   0.00   0.00   0.00   7'520.33
Hyrjet nė Bank-Konto
Kreditoren   Daljet CHF Euro Daljet jasht Bugjetit
1: Rroga 375.00 0.00      
2:  Shpenzimet Bankare 104.20 0.00 Kontribute Individuale nga
3:  Shpenzimet Postare 0.00 0.00 Kryesia
4:  Shpenzimet Administrative 0.00 0.00    
5:  Material - Vegla Pune 0.00 0.00    
6:  Material - Harxhues 0.00 0.00    
7:  Projekte 0.00 0.00    
8:  Tė Ndryshme 0.00     0.00 CHF Euro
Total 479.20     0.00 0.00   0.00
Shuma e tė Hollave
                     
  CHF Euro Total (CHF)  
Hyrjet nė Bank-Konto ZKB 7'520.33 7'520.33  
 
Daljet nga Banka dhe -104.20    
Valuta Devisore (CHF nė Euro)                    
  Shuma Totale nė Bank-Konto ZKB  (CHF) 7'416.13    
                     
  CHF Euro          
Bank-Konto (ZKB) 7'416.13      
Tresor 0.00 0.00        
Paret te Ndermjetsusi 0.00     0.00            
   
Total 7'416.13 0.00