Banderolla

Banderolla “Mirësevini Bashkëatdhetar” Ky Projekt i`u kushtuar të gjithë bashkëatdhetarve që jetojn dhe punojnë në Shtetet jashtë Kosovës dhe ka kushtuar vetëm 50€.

Parku te Ofiçaria

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque id fermentum dolor. Nam gravida semper turpis, a facilisis odio pharetra sit amet. Morbi a metus ut metus rhoncus pharetra lacinia sed eros. In hac habitasse platea dictumst. Mauris luctus erat … Read More

Pritje të Autobusave

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Quisque id fermentum dolor. Nam gravida semper turpis, a facilisis odio pharetra sit amet. Morbi a metus ut metus rhoncus pharetra lacinia sed eros. In hac habitasse platea dictumst. Mauris luctus erat … Read More