Informacion me 25 maj 2014

Të nderuar Pogragjas,

Kemi kënaqësinë e veçantë të ju ftojmë në Kuvendin e tretë të shoqatës, që do mbahet:

 Koha :  E diele, 25 maj 2014, nga ora 14.00
 Adresa:  Im Werd 6, 8952 Schlieren/ZH
 
 Në këtë Kuvend Kryesia ka paraparë këtë rend dite:
   
 
  •  Raporti i punës në mes dy Kuvendeve
 
  •  Një raport financiar 
 
  •  Propozimprojektet për vitin 2014-2015
 
  •  Të ndryshme
 
  •  Apèro


Pjesëmarrja e juaj është nder dhe kontribut në punimet e këtij Kuvendi!