Mbledhja e 28-të e Kryesisë së shoqatës

 

Koha: 07.05.2017 Ora: 09:00
Vendi:  Würenlos
Present: Anëtarët e Kryesisë
Tema: 
  1. Përgaditjetet për takimet e treta tradicionale „Pogragja bashkë“
  2. Analizë e gjendjes në teren
  3. Të ndryshmëme
Të pranishëm ishin të gjithë Antarët e Kryesisë dhe me një frym Vllazërore u shqyrtuan të gjitha pikat e parapara.

Fokusi ishte për takimet e treta tradicionale „Pogragja bashkë“ me qëllim që të kemi nje Atmosfer edhe më te mirë.

Poashtu kryesia mendoi edhe për ushqimin që do të shërbehet me cmime simbolike në mënynrë që edhe kësaj here ti mbulojm shpenzimet e Sallës.

Edhe kësaj here do t`ju shërbejm me ushqim nga Skara, pije të gazuara edhe të pagazuara si dhe Kafe.

 

Projekti i fushës së sportit është akoma i pa përfunduar, për arsye të kostos së lartë, mirpo në një të ardhme të afërt do të fillojn hapat e parë të punës.

Duke shpresuar edhe një ndihmë nga Komuna po pse jo edhe nga njerzët human(Sponzor) besojmë shumë që këtë vit edhe të perfundohet.

 

Njashtu është menduar që në fillim të muajit të Ramazanit, Shoqata të ndihmoj familejve me nevoja elementare.

 

Me Respekt Kryesia e shoqatës