Lista e Projekteve

 

Numri i
Projekteve
Projekti

Projekti
për Vitin
Bugjeti
i paraparë
Total
pagesa e Projekteve
1016Parku Rinia dhe Kendi i lojrave tek Fatos Limoni2016

9500.00  Euro

6029.18  Euro

1015Banderola Mirësevini bashkatdhetar2016

50.00  Euro

50.00  Euro

1014Takimi i II-të tradicional Pogragja Bashkë2016

1500.00  CHF

670.00  CHF

1013Sponzorim të librit të Xhafer Xhaferit Monografi për shkollën dhe Pogragjën2016

500.00  Euro

500.00  Euro

1012Kuvendi i katërt "Zgjedhjet"2015

500.00  CHF

0.00  CHF

1011Aksioni i Pastrimit të Fshatit 20152015

1`200.00  Euro

1`944.00  Euro

1010Ndihma nxënses Eliza Bekim Nuredini2015

400.00  Euro

400.00  Euro

1009Pogragja s`bashku 20152015

1`500.00  CHF

1`164.05  CHF

1008Kuvendi i tretë2014

700.00  CHF

609.70  CHF

projektet_10071007Pritje të Autobusav ( 3-Vendpritje)2014

1`500.00  Euro

1`400.00  Euro

projektet_10061006Parku te Ofiqaria2014

500.00  Euro

342.80  Euro

projektet_10051005Aktioni i Pastrimit të Fshatit2014

500.00  Euro

496.00  Euro

projektet_10041004Ndihma Familjes Murat Behluli2014

200.00  Euro

200.00  Euro

projektet_10031003Ndihma Familjes Shefket Nuredini2013 - 2014

500.00  Euro

700.12  Euro

projektet_10021002Projekti i Shportave të mbeturinave2013 - 2014

500.00  Euro

500.00  Euro

projektet_10011001Objekti ndihms Kapella e Xhamies2013 - 2014

10`000.00  Euro

10`300.00  Euro