Raporti Financiare për Vitin 2015

Protokolli Financiar

Protokolli i Revisorit Financiar

Më daten 30.08.2016 është bër kontrollimi i Raportit Financiar për vitin 2015 të Shoqates “Pogragja” në Cyrih të Zvicrres nga revisoret financiar. Dokumentet jan kontrolluar nga ne revisoret, hyrjet dhe daljet përputhen me të gjitha dokumentet të cilat Shoqata “Pogragja” i posedon. Ne konton e shoqates “Pogragja” vlen vetëm valuta CHF, të gjitha hyrjet me valuta tjera do të konvertohen në bazë të kursit ditor ne CHF.

 

Mungesa e Dokumentave

Nuk mungon asnjë Faktur

 

Kryesia e Shoqates i arsyeton mungesen e Fakturave.
Ne Revisoret ket Raport Financiar 2015 e vlersojm korrekt dhe transparent.

 

Zürich, 30. Gusht 2016
Revisor Financiar Limon Limoni Përparim Ajrulli
Raporti Detail Financiar

Raporti Financiare për Vitin 2014

Protokolli Financiar

Protokolli i Revisorit Financiar

Më daten 14.06.2015 është bër kontrollimi i Raportit Financiar për vitin 2014 të Shoqates “Pogragja” në Cyrih të Zvicrres nga revisoret financiar. Dokumentet jan kontrolluar nga ne revisoret, hyrjet dhe daljet përputhen me të gjitha dokumentet të cilat Shoqata “Pogragja” i posedon. Ne konton e shoqates “Pogragja” vlen vetëm valuta CHF, të gjitha hyrjet me valuta tjera do të konvertohen në bazë të kursit ditor ne CHF.

 

Mungesa e Dokumentave

  • 1 Faktur me Nr. 6042 Projekti 1007 kubzat te pritja e autobusave vlera 300.00 Euro
  • 1 Faktur me Nr. 6042 blerje Material Harxhues 18.08 Euro
  • 1 Faktur me Nr. 6045 blerje Material Harxhues 20.00 Euro


Kryesia e Shoqates i arsyeton mungesen e Fakturave.
Ne Revisoret ket Raport Financiar 2014 e vlersojm korrekt dhe transparent.

 

Zürich, 14. Qershor 2015
Revisor Financiar Limon Limoni Përparim Ajrulli
Raporti Detail Financiar

 

Raporti Financiare për Vitin 2013

Protokolli Financiar

Protokolli i Revisorit Financiar

Më daten 17.05.2014 është bër kontrollimi i Raportit Financiar për vitin 2013 të Shoqates “Pogragja” në Cyrih të Zvicrres nga revisoret financiar. Dokumentet jan kontrolluar nga ne revisoret, hyrjet dhe daljet përputhen me të gjitha dokumentet të cilat Shoqata “Pogragja” i posedon. Ne konton e shoqates “Pogragja” vlen vetëm valuta CHF, të gjitha hyrjet me valuta tjera do të konvertohen në bazë të kursit ditor ne CHF.


Ne Revisoret ket Raport Financiar 2013 e vlersojm korrekt dhe transparent.

 

Zürich, 17. Maj 2014
Revisor Financiar Limon Limoni Përparim Ajrulli
Raporti Detail Financiar

 

Raporti Financiare për Vitin 2012

Protokolli Financiar

Protokolli i Revisorit Financiar

Më daten 02.05.2013 është bër kontrollimi i Raportit Financiar për vitin 2012 të Shoqates “Pogragja” në Cyrih të Zvicrres nga revisoret financiar. Dokumentet jan kontrolluar nga ne revisoret, hyrjet dhe daljet përputhen me të gjitha dokumentet të cilat Shoqata “Pogragja” i posedon. Ne konton e shoqates “Pogragja” vlen vetëm valuta CHF, të gjitha hyrjet me valuta tjera do të konvertohen në bazë të kursit ditor ne CHF.

 

Ne Revisoret ket Raport Financiar 20125 e vlersojm korrekt dhe transparent.

 

Zürich, 02. Maj 2013
Revisor Financiar Limon Limoni Përparim Ajrulli
Raporti Detail Financiar