Raporti Financiar për Vitin 2012

 

Protokolli i Revisorit Financiar
Më daten 02.05.2013 është bër kontrollimi i Raportit Financiar për vitin 2012 të Shoqates "Pogragja" në Cyrih të Zvicrres nga revisoret financiar. Dokumentet jan kontrolluar nga ne revisoret, hyrjet dhe daljet përputhen me të gjitha dokumentet të cilat Shoqata "Pogragja" i posedon. Ne konton e shoqates "Pogragja" vlen vetëm valuta CHF, të gjitha hyrjet me valuta tjera do të konvertohen në bazë të kursit ditor ne CHF.

Ne Revisoret ket Raport Financiar 2012 e vlersojm korrekt dhe transparent.

 

Zürich, 02. Maj 2013
Revisor Financiar Limon Limoni Përparim Ajrulli