Raporti Financiar për Vitin 2015

Protokolli i Revisorit Financiar

Më daten 30.08.2016 është bër kontrollimi i Raportit Financiar për vitin 2015 të Shoqates "Pogragja" në Cyrih të Zvicrres nga revisoret financiar. Dokumentet jan kontrolluar nga ne revisoret, hyrjet dhe daljet përputhen me të gjitha dokumentet të cilat Shoqata "Pogragja" i posedon. Ne konton e shoqates "Pogragja" vlen vetëm valuta CHF, të gjitha hyrjet me valuta tjera do të konvertohen në bazë të kursit ditor ne CHF.

 

Mungesa e Dokumentave 

  • 1 Faktur me Nr. 6080 blerje Material Harxhues 51.20 Euro


Kryesia e Shoqates i arsyeton mungesen e Fakturave.
Ne Revisoret ket Raport Financiar 2015 e vlersojm korrekt dhe transparent.

 

Zürich, 30. Gusht 2016
Revisor Financiar Limon Limoni Përparim Ajrulli

Raporti Detail Financiar për Vitin 2015