Kuvendi i shtatë

Të nderuar Pogragjas, Të nderuar Anëtarë të Shoqatës, Kemi kënaqësinë e veçantë të ju ftojmë në Kuvendin e pestë të shoqatës, që do mbahet: Dita : E diele, 30 Shtator 2018 Ora : 13.00 h – 16:00 h Adresa: Im Werd 6, … Read More

Pogragja bashkë 2017

  Ftesë për takimin e tretë “Pogragja bashkë”   Të nderuar Pogragjas-e Sapo kemi lën pas edhe një vit të suksesshëm të organizimit të gjithëanshëm të Shoqatës „Pogragja“ kjo falë kontributit mbështetjes materiale e morale të anëtarësisë sonë të gjerë, … Read More

Kuvendi i pestë

Shoqata “Pogragja” mbajti Kuvendin e saj të pestë më 25.Shtator 2016, në Schliren/ZH. Në një frymë, vllazërore punimet e këti Kuvendi i shpalli të hapura, Kryetari i Shoqatës z.Bujar Salihu i cili në fjalën e ti më shumë u përqëndrua tek … Read More

Banderolla

Banderolla “Mirësevini Bashkëatdhetar” Ky Projekt i`u kushtuar të gjithë bashkëatdhetarve që jetojn dhe punojnë në Shtetet jashtë Kosovës dhe ka kushtuar vetëm 50€.

1 2 3 4 6