Raporti Financiar për Vitin 2013

 

Protokolli i Revisorit Financiar
Më daten 17.05.2014 është bër kontrollimi i Raportit Financiar për vitin 2013 të Shoqates "Pogragja"  në Cyrih të Zvicrres nga revisoret financiar. Dokumentet jan kontrolluar nga ne revisoret, hyrjet dhe daljet përputhen me të gjitha dokumentet të cilat Shoqata "Pogragja" i posedon. Ne konton e shoqates "Pogragja" vlen vetëm valuta CHF, të gjitha hyrjet me valuta tjera do të konvertohen në bazë të kursit ditor ne CHF.

Ne Revisoret ket Raport Financiar 2013 e vlersojm korrekt dhe transparent.

 

Zürich, 17. Maj  2014
Revisor Financiar   Limon Limoni  Përparim Ajrulli