Pogragja bashkë 2017

 

Ftesë për takimin e tretë “Pogragja bashkë”

 

Të nderuar Pogragjas-e

Sapo kemi lën pas edhe një vit të suksesshëm të organizimit të gjithëanshëm të Shoqatës „Pogragja“ kjo falë kontributit mbështetjes materiale e morale të anëtarësisë sonë të gjerë, të shpërndar gjithandej, kjo edhe falë numrit të madh të aktivistëve tanë që merrren me organizimin e brendshëm të Pogragjës sonë.

Andaj na lejoni që si Kryesi e shoqatës që të ju falenderojmë të gjithëve për kontributet tuaja!

Raportet e para flasin se edhe vitin 2017 e kemi filluar mbar, kjo falë mbështetjes së vazhdueshme dhe përkushtimit të madh te anërarësisë sonë për të ndihmuar Vendlindjen.

Natyrisht jemi shumë të hapur për të pranuar këshillat, sygjerimet, shqetësimet apo edhe vërejtjet tuaja, për çka ju lusim shumë të mos ngurroni të n´a kontaktoni, e që vëllëzërisht ju falenderojmë shumë!!!

Bashkë me këtë letër kemi kënaqsësinë e veçantë t´ju njoftojmë që Festa tani më tradicionale e Pogragjës kët vit do të mbahët më 21. Maj 2017, në këtë adresë: Stadthofsaal Uster, Theaterstrasse 1, 8610 Uster

Ju lusim shumë që tani familjarisht të rezervoni kër datë për të qenë pjesë e këti manifestimi të përbashkët!!!

Ne vazhdojmë të besojmë dhe llogarisim edhe më tejë në mbështetjen tuaj, për të shtyrë përpara të gjitha synimet tona të përbashkëta për një Pogragjë më të mirë, e më të organizuar!!!

Me respekt të veçantë,

Kryesia e Shoqatës „Pogragja“