Raporti Financiar për Vitin 2014

Protokolli i Revisorit Financiar

Më daten 14.06.2015 është bër kontrollimi i Raportit Financiar për vitin 2014 të Shoqates "Pogragja" në Cyrih të Zvicrres nga revisoret financiar. Dokumentet jan kontrolluar nga ne revisoret, hyrjet dhe daljet përputhen me të gjitha dokumentet të cilat Shoqata "Pogragja" i posedon. Ne konton e shoqates "Pogragja" vlen vetëm valuta CHF, të gjitha hyrjet me valuta tjera do të konvertohen në bazë të kursit ditor ne CHF.

 

Mungesa e Dokumentave

3 Faktura mungojnë

  • 1 Faktur me Nr. 6042 Projekti 1007 kubzat te pritja e autobusave vlera 300.00 Euro
  • 1 Faktur me Nr. 6042 blerje Material Harxhues 18.08 Euro
  • 1 Faktur me Nr. 6045 blerje Material Harxhues 20.00 Euro


Kryesia e Shoqates i arsyeton mungesen e Fakturave.
Ne Revisoret ket Raport Financiar 2014 e vlersojm korrekt dhe transparent.

 

Zürich, 14. Qershor 2015
Revisor Financiar Limon Limoni Përparim Ajrulli

Raporti Detail Financiar për Vitin 2014