Mbledhja e 25 e Kryesisë së shoqatës
» » » Mbledhja e 25 e Kryesisë së shoqatës

Mbledhja e 25 e Kryesisë së shoqatës

eingetragen in: Termine, Terminet e mbyllura | 0

 

Koha: 04.09.2016 Ora: 09:00
Vendi: Würenlos
Present: Anëtarët e Kryesisë
Tema:
  1. Përgaditja për Kuvendin e V-të të shoqatës.
  2. Rrjedha e projektve të hapura dhe të mbyllura.
  3. Gjendja aktuale e financave dhe projektpropozimet për 3 mujorin e ardhshëm.
  4. Të ndryshme.