Ylli i vogel ka nevoj për ndihmë

Aksioni për ndihmë Yll Bujar Rexhepi

Organizuar nga Shoqata "Pogragja" në Zvicër


Pas  një konsultimi të brendshëm Kryesia e Shoqatës "Pogragja"shpalli një njoftim me kërkesën drejtuar të gjithë pogragjasve që të ndihmohet Ylli Bujar Rexhepi. Nga paqaqitjet e para në faqen zyrtare të Shoqatës në FB, rezultoi që interesimi të jetë shumë i madh dhe për këtë qëllim më 1.Mars 2015 në Würenlos u mbajtë një takim me të gjithë ata që kishin shprehur dëshirën për ndihmë Yllit të vogël. Nga ky takim i cili zgjati rreth dy orë ndihmat e tyre i sollën hiq më pak se mbi 60 pogragjas dhe të tjerë që kishin shprehur dëshirën për të ndihmuar. Me këtë rast Shoqata "Pogragja" edhe njëherë dëshmoi për mbështetjen e madhe që gëzon tek anëtarësia e gjërë!

Me lutjën që Ylli të gjejë shërim sa më të shpejtë, shprehim falenderimet tona më të thella për të gjithë ata që i'u bashkuan këti aksioni humanitar!

Shuma e grumbulluar në Zvicër
   7`500.00  CHF
  150.00   Euro

 


Lista e kontribuesve


Emri

Mbiemri

Shuma - CHF
Shuma - EuroNr. i FakturesKomentar

SelamiMustafa100.00001/15
MustafMustafa100.00002/15
ElsadatMustafa50.00003/15
BlerimSalihu100.00004/15
MentorSalihu100.00005/15
AhmetRexhepi100.00006/15
RabitAliu100.00007/15
FahriFetahu100.00008/15
QamilQamili100.00009/15
PërparimAjrulli100.00010/15
NexhatMuslija (Gjakovë)50.00011/15Shok i Agron Aliut
AbdylMustafa100.00012/15
AlbertTuci (Gjakovë)50.00012/15Shok i Agron Aliut
RafetMustafa100.00013/15
ZymbylFazliu-Hajvalli60.00014/15
AgronAliu100.00015/15
Astrit Limoni
Enver Fejzullahu
Ekrem Candan
Shpresim Neli
Florim & Blerim Maliqi
Jeton Thaqi
Ismet Dodaj
Fitim Bajrami
Zijadin Ademi
Ismail Gashi
Kolektiv530.00016/15
AgronJashari100.00017/15
FidanIlmi Jashari50.00018/15
MuhamedJashari70.00019/15
ValonAliu100.00020/15
HasanFetahu100.00021/15
AlbanFetahu100.00022/15
ArbenRexhepi100.00023/15
RamadanRexhepi100.00024/15
MehmetIsaku100.00025/15
AgronIsaku100.00026/15
BesimIsaku100.00027/15
MevludinLimoni100.00028/15
ShefikLimoni100.00029/15
GëzimLimoni50.00030/15
LinditaLimoni50.00031/15
AbedinJakupi50.00032/15
NazmiHajrizi100.00033/15me Bashkëshorten
MirsadHajrizi100.00034/15
RifatHajrizi100.00035/15
SylejmanHajrizi100.00036/15
ShabanLimoni100.00037/15
LimonLimoni100.00038/15
AgronLimoni100.00039/15
HazirLimoni100.00040/15
ArianRexhepi50.00041/15
RamizAliu50.00042/15
ElsadatHajrizi100.00043/15
XhevdetMahmutaj100.00044/15
BetimHajrizi100.00045/15
BujarSinanaj100.00046/15dhënder i Bajram Hajrizit
IlmiHajrizi200.00046/15
MentorHajdini140.00047/15dhënder i Bajram Hajrizit
BurhanXhemaili100.00048/15
ValonMustafa100.00049/15
Haxhi HajrushShabani250.00050/15me Bashkëshorten
AgimShabani100.00051/15
DautShabani100.00051/15
DritonShabani100.00051/15
ShefketShabani100.00051/15
MirsadLeci100.00052/15
ViganRexhepi50.00053/15
RamadanRexhepi500.00054/15
LlukmanXhemaili200.00055/15
GranitAliu100.00056/15
BujarSalihu250.00057/15
NazmiRexhepi50.00058/15
BeqirArifi50.00059/15
EsatRexhepi100.00060/15
BurimJashari50.00061/15
EnverArifi100.00061/15
ShyqeriArifi50.00061/15
NijaziArifi50.00061/15
BekteshArifi50.00061/15
SabriMustafa50.00061/15
Meti(Strugë)100.00061/15
Total: 7500Total: 150

Postuar me
23.02.2015

Yll Bujar Rexhepi ka nevoj për ndihmen tonë

Të nderuar pogragjas,

Pas një konsultimi të brendshëm në kryesin e Shoqatës "Pogragja" ne kemi vendosur që Yllin, pogragjasin tonë të vogël t'a ndihmojmë individualisht të gjithë sipas mundësisë. Me këtë rast ju bëjmë ftesë të gjithë pogragjasve që kanë mundësi dhe vullnet për të ndihmuar të na shkruajnë, në mënyrë që disa ditë para nisjës për t`u operuar të mund ti dërgojmë ndihmat tona për familjen e Yllit të vogël. Ndihma do jenë transparente dhe do dorëzohet pranë familjes përmes një grupi kredibil me dëshmin e pranimit, dhe të gjitha ata që do ndihmojnë do pranojnë nga një kopje të dëshmisë së pranimit të mjeteve nga familjarët.
Shpesojmë shumë në mbështetjen tuaj!!!

P.S Lutja është inividuale në përputhshmëri me qëndrimet e Kryesisë së Shoqatës "Pogragja"

Me Respekt Bujar Salihu

  Kontakt direkt:    Bujar Rexhepi  
 Numri i Telefonit:    +377 44 761 522
 Raiffeisen BANK numri i xhirollogaris:    1507030001041265

 

Agron Aliu:

Ju njoftoj se grumbullimi i mjeteve behet te Dielen me 01.03.2015 prej ores 12:00 deri ne ora 14:00 ne Würenlos (Mövenpick) Baden  per informata tjera thirrni ne 076 338 54 75 ose 079 542 90 63