Konkurs Pune

Kryesia e Shoqatës “Pogragja” me seli ne Zürich të Zvicrrës njofton gjithë Anëtarët e saj dhe gjithë Pogragjasit kudo që ndodhen se sot me datën 14.12.2014 në mbledhjen e rregulltë të Kryesisë merr këtë : VENDIM : Kryesia e Shoqatës … Read More