Medien albinfo.ch

Qindra bashkatdhetarë janë bashkuar rreth shoqatës “Pogragja” me seli në Zürich dhe me një ndihmë simbolike, ata kanë bërë gjëra të mëdha për vendlindjen e tyre Bashkatdhetarët tanë përveç që janë shndërruar në “amortizatorë” të gjendjes sociale në Kosovë, duke … Read More